مواد اولیه:
کره: 120 گرم
پودر کاکائو: 2 لیوان
شیر: 8 لیوان سرپر
شکر: 450 گرم
طرز تهیه:
* ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند طوری که هیچ گلولهای از پودر کاکائو یا شکر در مخلوط نباشد در غیر این صورت بعدا گلوله میشوند.
* شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
* هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
* شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45 دقیقه تا يك ساعت).
* بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم.
* مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.
نکات:
1) در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرینتر شود.
2) نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.
3) بهتر است شکلات را مدام یا 10دقیقه یا 5 دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
4) نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.
5) در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید.
نوش جان
نظر شما